Onder een stralende zon  werden de wedstrijden voor de jeugd, kruisboog en geweer geschoten voor het fel begeerde schutterskruis.

De jeugdleden hebben met de luchtbuks op de job en vlak en met het lasergeweer geschoten. Na een spannende strijd was het Sam Habraken die eerste werd voor Fem Habraken. De schilden werden ook dit jaar weer door Marja en Ton van der Heijden geschonken, hiervoor onze hartelijke dank, Marja mocht het schild aan Sam overhandigen.

Bij het kruisboogschieten werd door 13 gildebroeders deelgenomen, de zon stond bijna boven de kruisboogbomen wat een extra handicap was, Ad van Nistelrooij was de beste met 14 treffers, tweede werd Rinus Bok en derde Luuk van den Eertwegh met 12 treffers.

Hierna werd met 17 schutters met het geweer geschoten. Na twee kampronden werd John van den Berg eerste voor Sem Verhoeven en Han Dangé. Deze schilden werden door Ton van der Heijden uitgereikt.

Doordat John van den Berg 5 de werd met het kruisboogschieten werd hij algemeen eerste en kreeg hij door de voorzitter Ad van Zutphen het schutterskruis omgehangen.

Hoofdman Ferdy Verhoeven had een mooie bos bloemen voor Marja van der Heijden.

Na de wedstrijden was er voor alle gildeleden een goed verzorgde barbecue wat er bij ieder wel inging.

We kunnen weer terug kijken op een mooie middag met spannende wedstrijden en een geweldige sfeer, met dank aan de beheers en schietcommissie.