St. Barbaragilde Dinther hield op Zaterdag 25 maart 2017 de jaarlijkse contact avond.

Een avond, waarop iedereen die met het Dintherse Gilde verbonden is, welkom is. Deze avond is inmiddels meer dan bekend, ook dat er huldigingen en voordrachten plaatsvinden.

De jubilarissen waren dit keer Harrie de Bie die inmiddels 40 jaar als instructeur aan het gilde is verbonden. Hij begon met de tamboers en geeft inmiddels ook les aan de bazuinblazers.

Gerard Verkuijlen en Jo Manders werden in het zonnetje gezet omdat ze beiden 25 jaren gildebroeder zijn, hiervoor ontvingen zij van Hoofdman Jan van Eerd een zilveren herinnering.

Er werd overgegaan tot de traditionele acts voor deze avond.

Een jury werd samengesteld met Annie Hanegraaf, Tiny van Rooy en  Han Dangé .

Als snel werden Bob en Sem Verhoeven aangekondigd, de eerste deelnemers van de acts, zij brachten een prachtige tromsolo in het donker, aangelicht door lichtgevende stokjes, een mooi geheel en goed ingestudeerd.

De tweede act was voor Arno van Boxtel met zijn dochter, in een duet bezongen zij een levenslied in Karaoke vorm.

De toehoorders genoten duidelijk van de acts , jammer voor de deelnemers dat veel gasten andere verplichtingen hadden. Een loterij met vele vleesprijzen was toegevoegd, het zal de kas beslist niet spekken zo veel als er aan prijzen was. De sfeer was meer dan goed, dus we kunnen met een gerust hart uitkijken naar volgend jaar. De gehele organisatie kan met voldoening terugblikken op deze mooie avond.

 

 

(Klik op de afbeelding om ze groter te maken.)

Geef een reactie